Terug

Quantore Relatiedag: Van vakbeurs tot uitreiking awards

DeFabrique in Utrecht was onlangs het toneel voor de 25ste editie van de relatiedag van Quantore. Meer dan 500 bezoekers bezochten de intensieve en informatieve dag, die begon met de Algemene Ledenvergadering en eindigde met een awarduitreiking.

Quantore is een coöperatie voor leden die alle mogelijke kantoormaterialen verkopen. Leden zijn meest zelfstandig ondernemers, waaronder boekwinkels, maar ook bijvoorbeeld Bruna-winkels en Sligro. Tijdens de Quantore Relatiedag op 17 april schoven de directies aan voor de Algemene Ledenvergadering, terwijl de medewerkers in DeFabrique over de beursvloer konden struinen, waar leveranciers hun assortiment aanprezen. 

Na de vergadering en de lunch voegden de directies zich ook bij de collega's op de beursvloer met ruim 70 leveranciers om informatie en inspiratie op te doen. De dag met als thema 'Samen verder bouwen' werd afgesloten door gastspreker Bas Nijhuis, die behalve scheidsrechter ook zelfstandig ondernemer is. Dankzij de combinatie van deze petten wist hij zijn toehoorders nieuwe inzichten te geven. Als besluit van de dag reikte Nijhuis vier Quantore awards uit aan leveranciers die zich het afgelopen jaar hebben onderscheiden.

Het programma werd in het verleden verspreid over twee dagen. Voor de zelfstandig ondernemers wordt het steeds moeilijker om zich twee dagen los te maken. Mede dankzij de adviezen en regie van Sonja de  Bekker van Communicatiezaken ENZO werd het een compact, intensief en desondanks prima te behappen eendaags event.

Foto: Nico Alsemgeest

Draai je scherm voor de beste ervaring