Terug

Best Event Awards 2023: Iconic Award voor Rome Expo 2030

Een prachtig traject vol live en events. Dat was de Rome Expo 2030 kandidatuur. Om te beginnen koos Rome in alles om haar stad en het gevoel en de historie van deze ongekende kolos te laten beleven. De kandidatuurstelling werd één grote experience. Volgens de jury van BEA World 2023 was het zelfs het meest iconische event van afgelopen jaar.

De Grand Prix Iconic Award bij de Best Event Awards World 2023 ging naar het evenement Rome Expo 2030 Candidature - Humanlands ontwikkeld door Filmmaster en Ega Worldwide voor Comitato per Expo 2030 Roma, dat ook 2 keer zilver ontving in Cultural Event en Unexpected Use of a Space.

De kandidatuur van Rome voor Expo 2030 culmineerde in het inspectiebezoek aan Rome en de presentatie in Parijs. Tot de uitgevoerde activiteiten behoorden thematische tafels in de Mercati di Traiano, een bezoek aan de Tor Vergata-site en Calatrava's Vela, ontmoetingen met openbare instellingen en galadiners. Het maximale effect werd bereikt door de 'Humanlands'-evenementen, een reeks liveshows van grote artistieke waarde.

In Rome werden de Expo-thema's overgebracht via het grootste icoon, het Colosseum, dat het canvas was waarop een visie op de toekomst kon worden geprojecteerd, met de eerste droneshow in de geschiedenis die over zo'n delicate historische plek vloog.

Met behoud van de waarden, symbolen en dramatische kunst van het evenement in Rome, bood het evenement in Parijs, georganiseerd in de tuinen van de Italiaanse ambassade, Italiaanse en Franse artistieke uitmuntendheid ondergedompeld in een omgeving geïnspireerd op de tuinen van Villa d'Este, een plek waar water en licht landschappelijke elementen worden die leven kunnen genereren.

Filmmaster Expo2030 Rome Humanlands from Filmmaster on Vimeo.

Draai je scherm voor de beste ervaring