Terug

Online magazine: 100 simpele stappen voor een duurzamer evenement

Duurzame stappen liggen op de stoep en Het moet allemaal duurzamer, zo begint het online magazine van onze collega's van EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl: 100 tips en aanbod voor een duurzamer evenement. Een ideaal bewaar magazine om de knop om te zetten, te leren van anderen en meteen de eerste stappen te zetten door samen te werken met nieuwe partners die voorop lopen in de duurzame shift.

De duurzame transitie van events is in gang gezet en er is geen weg meer terug. Een event zal nooit duurzaam zijn, maar duurzamer maak je ze zo...

Dat is de insteek van dit online magazine 100 tips en aanbod voor een duurzamer evenement. We kijken eerst naar een stand van zaken, enkele trends en bewegingen, om vervolgens 100 stappen mee te geven op weg naar een duurzamer evenement. Natuurlijk vind je ook aanbieders en eventbedrijven die jou op weg kunnen helpen. Want wie niet duurzamer is, is af. Heel veel inspiratie en stappen gewenst. In het online magazine onder meer The Food Line-Up, Jaarbeurs, AVEX, Re-Banner, Train Events, Next Venue, Wattsun, EXPO Greater Amsterdam, keycords van kurk tot afbreekbare muntjes en daarnaast meer dan 100 tips en stappen om simpelweg morgen te beginnen. Veel leesplezier en inspiratie gewenst.

Draai je scherm voor de beste ervaring