The+Next+Event%3A+tientallen+kennissessies+laatste+kans+om+er+bij+aanwezig+te+zijn
Nieuws

The Next Event: tientallen kennissessies laatste kans om er bij aanwezig te zijn

Woensdag 17 januari is de Fokker Terminal the place to be voor opdrachtgevers van events binnen marketing en communicatie van bedrijven, merken en organisaties. Dan is namelijk The Next Event met tientallen kennissessies en masterclasses. De branche deelt kennis, expertise, inspiratie en aanbod en 200 opdrachtgevers komen die kennishalen. Dit is de laatste kans voor opdrachtgevers om aanwezig te zijn.

The Next Event op woensdag 17 januari in de Fokker Terminal kruipt langzaam maar heel zeker richting de 200 bezoekers. En die bezoekers? Dat zijn louter opdrachtgevers van events binnen communicatie en marketing van bedrijven, merken en andere organisaties. Hoor jij bij die doelgroep: bestel dan vandaag nog je ticket en stel je eigen programma samen uit 40 kennissessies en 11 masterclasses.

Stel je persoonlijke programma samen
Hieronder vind je het overzicht van de kennissessies en de masterclasses op The Next Event. Sta je op de gastenlijst? Stel dan  eenvoudig jouw eigen programma samen, door per sessie of masterclass naar keuze een stoel te reserveren.

Door op een sessie te klikken zie je de inhoud van een sessie/masterclass, de beschikbare vrije stoelen en andere bezoekers die dezelfde sessie/masterclass hebben gekozen. Reserveer simpel jouw stoel door op Join the Table te klikken of op Kies deze Stoel bij de masterclasses. Op de dag zelf vind je jouw persoonlijke programma op je badge gedrukt. Heb je nog een tijdslot open, geen probleem, dan kun je op 17 januari ook alsnog aanschuiven bij de diverse sessies. Maar een vooraf ingevuld persoonlijk programma maakt The Next Event voor jou het meest waardevol.

LET OP:
Bekijk je deze pagina via Safari (Apple) beweeg dan de cursor over de foto of het logo van de expert en uitleg van de sessie komt in beeld. Werk je met een touch-screen, druk dan enkele seconden op de foto/logo om de uitleg van de sessie/masterclass in te zien.

>> Nog niet op de gastenlijst? Meld je dan eerst aan!

 

 

© 2024 NextLive.nl is een uitgave van Proef Media bv.