Terug

Waarom je als merk of bedrijf mee moet doen met BEA World 2024

BEA World, the international festival of events and live communication, is hét podium voor de allerbeste live en experience marketing en communicatie van over de hele wereld. Dat je als bureau mee moet doen, omdat een BEA in je aktetas erg prettig is tijdens een pitch, dat mag duidelijk zijn. Maar juist ook voor jou als marketeer of communicatieprofessionals is deelname aan de BEA World 2024 een slimme zet. Wij zetten de 3 hoofdredenen op een rij.

De 19e editie van de Best Event Awards komt eraan. Een zeer kwalitatief en hecht gezelschap van de beste bureaus ter wereld en topopdrachtgevers van de marcom-afdelingen van de grote multinationals, maar juist ook verrassende kleinere spelers komen dan weer samen. Dit is wat je moet weten:

Wat: BEA World Festival - Where creativity meets business
Wanneer: 28 en 29 november 2024
Waar: Auditorium Parco della musica Roma, Rome, Italie

NEXTLIVE heeft de 3 belangrijkste redenen om hier als merk, bedrijf of organisatie met jouw beste event aan deel te nemen, op een rij gezet:

1. Het bewijs voor jou als experience brand

Je kunt er toch niet meer om heen: de consument en dus ook jouw partners, jouw collega's, jouw potentiele klanten, we zijn allemaal op zoek naar het gevoel, de beleving/experience van een merk of organisatie. Dat is wat jou onderscheid in de overvolle markten en dat is waar complete generaties op aanhaken. Een BEA World is het ultieme bewijs dat jouw merk of organisatie tot de Champions League behoort voor  beleving en experience brands.

2. Learn from the Best

Tijdens het tweedaagse festival leer je van alle andere ingezonden cases. Je kijkt namelijk live mee met de jurypitches. Super interessant, leerzaam en inspirerend.Daarnaast zijn er op de tweede dag tientallen inhoudelijke sessies, die niet alleen qua kennis interessant zijn, maar ook weer zorgen voor waardevolle contacten.

3. Van netwerk tot hechte community

Bij BEA World kun je in korte tijd een enorm krachtig en kwalitatief netwerk opdoen. Sterker nog, de aanwezigheid van vrijwel alleen maar marcom-collega's en topbureaus geeft zelfs een community gevoel.

Er zijn twee mogelijkheden om 'deel te nemen' aan BEA World 2024: door jouw beste eventcase in te dienen, of door als bezoeker in Rome aanwezig te zijn. Meer informatie vind je op beaworldfestival.com

Draai je scherm voor de beste ervaring